UOTS

Trenerski seminar Kraljevo 2023

Obavezni seminar za trenere II lige zapad, regionalnih liga i trenere mladjih kategorija MOOSRO, OOS zlatiborskog okruga i OS KiM u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije, Udruženja odbojkaških trenera Srbije i MOOSRO održaće se u subotu, 10.juna 2023. godine sa početkom u 11.00 časova u staroj hali sportova u Kraljevu, ulica Toplice Milana 6.

OBAVEZNO JE ONLINE PRIJAVLJIVANJE TRENERA NA SEMINAR:

Link za prijavu za seminar (kliknuti na link)

UOTS

 

Uplate članarine UOTS treba izvrsiti prema sledecim uputstvima:

Uplatilac: IME I PREZIME TRENERA
Primalac: UOTS, Beograd, Terazije 35/III
Iznos: u zavisnosti od angazovanja trenera ( http://www.uots.org.rs/uots-clanarine.htm )
Svrha: Članarina za sezonu 2023/2024 (Ukoliko uplaćuje klub onda i Ime i prezime trenera)
Tekući racun: 200-3007410101862-47 Banka Poštanska štedionica
Poziv na broj: BROJ TRENERSKE LEGITIMACIJE TRENERA / STATISTIČARA!

Jednostavnim skeniranjem QR koda koji se nalaze u nastavku možete izvršiti plaćanje trenerske članarine putem aplikacije mobilnog bankarstva.

QR kod za mobilno plaćanje članarine za trenere regionalnih liga i mlađih kategorija OOS zlatiborskog okruga i OS KiM u iznosu od 3.000 dinara:

NBS

QR kod za mobilno plaćanje članarine za trenere II liga u iznosu od 4.000 dinara:

NBS

UOTS ne izdaje profakture!

Molimo sve trenere da uplaćuju članarinu lično, kao fizičko lice, zbog lakše evidencije uplata.

Prilikom online prijavljivanja dostavite dokaz o uplati članarine (poslednji korak u okviru forme)!

Ukoliko klub izvrši uplatu u ime trenera dužan je da kancelariji UOTS pošalje e-mail sa potrebnim podacima za izdavanje računa (datum uplate, naziv kluba, adresa, PIB i matični broj kluba, ime i prezime trenera za koga je uplaćeno, broj trenerske legitimacije, kao i nivo takmičenja/liga na kojoj će pomenuti trener voditi ekipu). Račun će biti poslat na prijavljeni e-mail nakon svih seminara i licenciranja za lige (decembar).

VAŽNA NAPOMENA: ukoliko je trener istovremeno trener superlige/prve/druge lige i mlađih selekcija dužan je da izvrši dodatnu uplatu u iznosu od 1.000 dinara na isti račun.

Visina i uplata godišnje članarine i uputstvo za uplatu za trenere reg. liga i mladjih kategorija MOOSRO:
Uplatilac: KLUB i IME I PREZIME TRENERA
Primalac: MOOSRRO, Kraljevo, Omladinska 2/16
Iznos: 3.000 dinara
Svrha: Članarina za sezonu 2023/2024 (Isključivo uplaćuje klub i naznačava Ime i prezime trenera)
Tekući racun: 200-3015490101003-81
Poziv na broj: BROJ TRENERSKE LEGITIMACIJE TRENERA
Molimo sve trenere regionalnih liga I trenere mlađih kategorija da uplate za trenerski seminar na račun MOOSRRO mogu obaviti isključivo preko računa kluba, u suprotnom uplata neće biti priznata.

Odlukom Predsedništva trenera i statističari koji ne budu prisustvovali seminaru u obavezi su da plate dvostruki iznos članarine za tekuću sezonu u skladu sa nivoom takmičenja čime će steći pravo na licenciranje za tekuću sezonu, odnosno moći će da obavljaju poslove na kojima su angažovani u svojim klubovima!

Napomena: treneri/statističari koji su se na ovaj način licencirali neće dobiti sertifikat o prisustvu na seminaru, pa su dužni da prisustvuju nekom drugom seminaru, u toku ove ili naredne godine, radi pribavljanja sertifikata. Od sezone 2021/22 treneri su u obavezi da prisustvuju na 2 jednodnevna ili jedan dvodnevni seminar godišnje (ukupno 9 sati edukacije) što znači da će za obnovu dozvole 2024. godine biti potrebno ukupno 6 jednodnevnih seminara. Ukoliko ne možete prisustvovati seminaru svog regiona možete ići na bilo koji od ostalih seminara uz obaveznu prijavu.

Sve dodatne informacije mozete dobiti na telefon: 060/851-6456, tehnički sekretar Jelena Mićović.

OVOM SEMINARU MOGU PRISUSTVOVATI SVI ČLANOVI UOTS!

(Preuzmite Program seminara u PDF formatu)