UOTS

Seminar „Treneri za pobede 2023“

Obavezni seminar „Treneri za pobede 2023“ za trenere i statističare Superlige i Prve lige u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških trenera Srbije održaće se u subotu i nedelju, 2-3. septembra 2023. godine sa početkom u 11:00 časova, u hotelu Šumarice, ulica Desankin venac bb u Kragujevcu.

OBAVEZNO JE ONLINE PRIJAVLJIVANJE TRENERA NA SEMINAR
https://forms.gle/nacW9oeWNcKZ93dg6 (kliknuti na link)

Seminar za trenere:

UOTS

TRENERI I STATISTIČARI SU DUŽNI DA PRISUSTVUJU SEMINARU OBA DANA.

 

Seminar za statističare:

UOTS

03. septembar 2023.– statističari su dužni da drugog dana seminara prate kompletan program predviđen za trenere nakon koga se dobija sertifikat.

 

Uplate članarine UOTS treba izvrsiti prema sledećim uputstvima:

Uplatilac: IME I PREZIME TRENERA / STATISTIČARA
Primalac: UOTS, Beograd, Terazije 35/III
Iznos: u zavisnosti od angazovanja trenera ( http://www.uots.org.rs/uots-clanarine.htm )
Svrha: Članarina za sezonu 2023/2024
Tekući racun: 200-3007410101862-47 Banka Poštanska štedionica
Poziv na broj: BROJ TRENERSKE LEGITIMACIJE TRENERA / STATISTIČARA!

UOTS ne izdaje profakture!

Molimo sve trenere da uplaćuju članarinu lično, kao fizička lica, zbog lakše evidencije uplata.
Ukoliko klub izvrši uplatu u ime trenera dužan je da kancelariji UOTS pošalje e-mail sa potrebnim podacima za izdavanje računa (datum uplate, naziv kluba, adresa, PIB i matični broj kluba, ime i prezime trenera za koga je uplaćeno, broj trenerske legitimacije, kao i nivo takmičenja/liga na kojoj će pomenuti trener voditi ekipu). Račun će biti poslat na prijavljeni e-mail nakon svih seminara i licenciranja za lige (decembar).
Odlukom Predsedništva trenera i statističari koji ne budu prisustvovali seminaru u obavezi su da plate dvostruki iznos članarine za tekuću sezonu u skladu sa nivoom takmičenja čime će steći pravo na licenciranje za tekuću sezonu, odnosno moći će da obavljaju poslove na kojima su angažovani u svojim klubovima!
Napomena: treneri/statističari koji su se na ovaj način licencirali neće dobiti sertifikat o prisustvu na seminaru, pa su dužni da prisustvuju nekom drugom seminaru, u toku ove ili naredne godine, radi pribavljanja sertifikata. Od sezone 2021/22 treneri su u obavezi da prisustvuju na 2 jednodnevna ili jedan dvodnevni seminar godišnje (ukupno 9 sati edukacije) što znači da će za obnovu dozvole 2023. godine biti potrebno ukupno 5 jednodnevnih seminara.

Jednostavnim skeniranjem QR koda koji se nalaze u nastavku možete izvršiti plaćanje trenerske članarine putem aplikacije mobilnog bankarstva.

QR kod za mobilno plaćanje članarine za trenere i statističare Superlige u iznosu od 8.000 dinara:

NBS


QR kod za mobilno plaćanje članarine za trenere i statističare Prve lige u iznosu od 7.000 dinara:

NBS

 

SMEŠTAJ

Cena smeštaja u hotelu „Šumarice“ iznosi 3.320 dinara i uključuje jedno prenoćište u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi i 3 obroka (ručak, večera, doručak) i plaća se direktno hotelu prilikom prijave na recepciji. Doplata za jednokrevetnu sobu je 800,00 dinara i iznosi ukupno 4.120 dinara. Ukoliko niste na smeštaju u hotelu svaki obrok se plaća po 1.000 dinara i bonovi se kupuju na recepciji hotela najkasnije do 12:00 svakog dana. Broj mesta u hotelu je ograničen, pa Vas zbog toga molimo da najkasnije do srede, 30. avgusta, rezervišete mesto putem e-maila uotsrbije@gmail.com ili telefona 060/851 6456 sa posebnom napomenom ukoliko već znate sa kojim trenerom (trenerima) želite biti smešteni u sobi.
Sve dodatne informacije mozete dobiti na telefon: 060/851-6456, tehnički sekretar Jelena Mićović. (Preuzmite Program seminara u PDF formatu)

OVOM SEMINARU MOGU PRISUSTVOVATI SVI ČLANOVI UOTS!

Predsednik UOTS
Duško Nikolić