UOTS

Trenerski seminar

Dr Dimitrije Čabarkapa
„Pripremni trening sportista sa osnovnim trenažnim rekvizitima“

Poštovani,
Drugi, obavezni, godišnji seminar za trenere II lige istok, zapad i centar, regionalnih liga, trenere mladjih kategorija OSB, MOOSRRO, OSNO, MOS Zaječara, OS KiM, MOS Leskovca, MOOS Kragujevca, OSBPO, OOS zlatiborskog okruga, МOS Lučana i OS Valjevo, u organizaciji Udruženja odbojkaških trenera Srbije, zajedno sa Odbojkaškim savezom Srbije, održaće se 13. januara 2024. godine na temu „PRIPREMNI TRENING SPORTISTA SA OSNOVNIM TRENAŽNIM REKVIZITIMA“. Predavač je dr Dimitrije Čabarkapa, pomoćnik direktora Jayhawk Athletic Performance Laboratory na Univerzitetu u Kanzasu - deo Wu Tsai Human Performance Alliance, koji je u novembru 2023. godine održao predavanje na temu „Trening snage kod mlađih kategorija“. Tokom poslednjih pet godina, objavio je više od 55 recenziranih istraživačkih članaka i predstavljen na više regionalnih, nacionalnih i međunarodnih konferencija. Neki od njegovih aktuelnih i predstojećih istraživačkih projekata usmerena su ka implementaciji inovativne tehnologije za analizu performansi sportista, kao i ispitivanje fizioloških odgovora tokom treninga i takmičenja.
Seminar će se održati u subotu, 13. januara 2024. godine sa početkom u 12.00 h časova u sportskoj hali Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje,ulica Blagoja Parovića 156. Seminar će se prenositi preko Google meet platforme.
SEMINARU MORAJU UŽIVO PRISUSTVOVATI SVI TRENERI SA TERITORIJE BEOGRADA KOJI IMAJU DOZVOLE ZA OPERATIVNE TRENERE (C dozvola i učitelj odbojke). Treneri sa A i B dozvolom, kao i treneri sa drugih regiona moraju da prate seminar online. Seminaru takođe mogu fizički prisustvovati svi zainteresovani treneri bez obzira na region i stepen dozvole za rad. Treneri bi trebalo da dođu u sportskoj opremi zbog praktičnog dela u kome će svi učestvovati!

OBAVEZNO JE ONLINE PRIJAVLJIVANJE TRENERA NA SEMINAR NAJKASNIJE DO 20 ČASOVA 12. JANUARA 2024: https://forms.gle/15tMfcEDvCqFuhnQ6

Registracija učesnika kreće od 11:30 u sportskoj hali FSFV-a.